Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus XXIII

Mýlíš se, ale třeba to dáš. Naopak už nezávislé studie potvrdily, že v tomhle je každá další dávka rizikovější, takže je jen otázka, kolik jich dokážeš vydržet než to tvůj organismus odmítne.

Ale samozřejmě je to věc každého, jestli chce očkovat nebo ne. Strašidelné na tom je, že nás k tomu vláda může nutit. U téhle vlády člověk vůbec neví, s čím zase přijdou zítra, takže nemám u nich důvěru v to, že mě k tomu nebudou nutit.

No a teď si vem ještě horší variantu: Teď 16.9 bude v Praze demonstrace proti vládě, přijde tam dejme tomu 150-250 tisíc lidí, někdo z pětidemolice se lekne a položí to. Následně poslanci nebudou chtít další volby, servou se, tak prezident jmenuje předsedu nejsilnější strany premiérem a ten druhý den vyhlásí očkování jako povinné. Jasně, je to přitažený za vlasy, ale Andrej má zaděláno na to další volby vyhrát a tu vládu složit sám, takže když ne letos, jednou to přijde. A že je schopen do nás naprat cokoli klidně silou, už jednou ukázal! Raději teda půjdu protestovat hned, třeba po zkušenosti, že i on může prohrát si to v případě, že proti tomu bude dost lidí, podruhé netroufne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat