Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Předplatné nějakého obsahu na webu

Vydavatel si spočítá, zda profi-lokalizací vydělá nebo ne. Skyrim prý(??) stál mega a půl, jestli se jim to vrátilo... asi jo. Já se zaměřil na menší studia logických her, oni jsou rádi za překlad zdarma (případně jen betatest), já jsem rád, že se k něčemu dostanu třeba o půl roku dřív, že mám ofiko no_DRM verzi (+ později Steam, BFG, i pro manželku, která, co se týče testování, je produktivnější než já ;-) ), případně další nejmenované bonusy. Jo, a jsem v Credits ]:)

Třeba dnes už mám k dispozici pár her (v různých fázích vývoje), které vyjdou třeba až v roce 2024. Drobné věci, ale baví mě často mnohem více než přehypované AAA x-té pokračování něčeho.. Kdybych dostal (naprostá utopie a neměl bych na to!) nabídku na testování GTA6, oželel bych to. Mám jiné favority, kde bych se chtěl dostat do crew (lokalizace + možná testování), malé vývojáře, dělající ale výjimečné hry (z pohledu ne-mainstreamového hráče).

Ubi to s vykašláním se na českou lokalizaci naprosto pohnojili (v každém případě museli vydělat). Pak musí nastoupit komunita, FC6 stálo spoustu a spoustu práce, Ubi pak vydá jakýsi nicotný patch o ničem, který bohužel zase pokazí komunitní překlad (rozbije logiku mužských/ženských odpovědí hlavního hrdiny/hrdinky). Nevidím do toho, ale je to na posrání… více podrobností najdeš na webu překladu FC6.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat