Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Předplatné nějakého obsahu na webu

No jo, je to těžké. On ten problém převisu nabídky nad poptávkou se týká vícero odvětví. Lidé nemohou žít ze vzduchu, chtějí dělat to, co je baví, nehledě na to, že někdy k tomu ani alternativu nedokážou sehnat a psát na web nemá přílišné vstupní náklady. Na druhou stranu, když už to začnou dělat, musí z něčeho žít a tak za to začnou požadovat zaplatit, ale je toho tolik, že ti konzumenti moc platit nemusí.
Chvíli to šlo dělat s reklamou, ale buď chtěli větší příjmy tvůrci obsahu nebo spíš provozovatelé reklamních systémů a začali internet reklamou zahlcovat, což mělo za následek vyblokování reklamy úplně, teda příjmy z reklamy místo větších peněz padají k nule. Takže se obrací autoři obsahu k přímým platbám, jenže pořád je toho hodně i zadarmo, takže ta konkurence, která je cenou podstřelí jim prostor na uživení se nedává.

Já to chápu, ale řešení neznám.

Podobně kámoš super grafik, že se na ranní vstávání a buzerování od šéfa muže vykašlat, že začne nabízet svoje práce na netu a dělat na objednávku. Vydržel to několik let, potom to vzdal. Řikal, že konkurovat úžasně nadaným Brazilcům a neskutečně pracovitým Rusákům se nedá, přitom obojím stačil pětinový výdělek, aby je to uživilo a jejich ceny nešlo akceptovat. Taky jednoznačnej převis nabídky.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat