Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Rusko se chová stále stejně, likviduje své neposlušné občany ale spousta lidí to nechápe. nerady 23.08.2023 20:58 |
nerady | |
Jasně, plný souhlas
Ale pořád si říkám co by, kdyby kurnik došel do té Moskvy syndrom 23.08.2023 21:07 |
syndrom | |
Myslíš, kdyby to "převzal"?
Toť otázka.
Na jedné straně varianta rychlého ukončení té speciálky, na… L-Core 23.08.2023 22:02 |
L-Core | |
Tolik neznámých a proměnných
Jako že já se nezajímám vcelku vůbec
Ale to "co by kdyby" mě prostě hlo… nový syndrom 24.08.2023 19:11 |
syndrom | |
Po přečtení několika zpráv o této nehodě, to vypadá na bombu uloženou v letadle s aktivací v nastave… poslední nerady 24.08.2023 21:00 |
nerady |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Rusko se chová stále stejně, likviduje své neposlušné občany ale spousta lidí to nechápe.
Jasně, plný souhlas
Ale pořád si říkám co by, kdyby kurnik došel do té Moskvy
Myslíš, kdyby to "převzal"?
Toť otázka.
Na jedné straně varianta rychlého ukončení té speciálky, na druhé ještě větší divočina. Nevím, neorientuji se v tom (na rozdíl od poučených komentátorů), těžko hádat.
Tolik neznámých a proměnných

Jako že já se nezajímám vcelku vůbec
Ale to "co by kdyby" mě prostě hlodá
Po přečtení několika zpráv o této nehodě, to vypadá na bombu uloženou v letadle s aktivací v nastavené výšce. Už to bylo použito několikrát po celém světě. Je to odhad na základě výpovědi letušky, že ještě před odletem bylo něco opravováno i když vše bylo podle ní v pořádku a zpráva o tom, že letadlo v době výbuchu stoupalo.