Rusko se chová stále stejně, likviduje své neposlušné občany ale spousta lidí to nechápe.
Jasně, plný souhlas Ale pořád si říkám co by, kdyby kurnik došel do té Moskvy
Myslíš, kdyby to "převzal"?
Toť otázka. Na jedné straně varianta rychlého ukončení té speciálky, na druhé ještě větší divočina. Nevím, neorientuji se v tom (na rozdíl od poučených komentátorů), těžko hádat.
Tolik neznámých a proměnných Jako že já se nezajímám vcelku vůbec Ale to "co by kdyby" mě prostě hlodá
Rozesr&lo by se to jako v jiných zemích. Takhle je tam aspoň nějakej pořádek i když pofiderní.
A zase jsem si posmrkal klávesnici, po přečtení slova: Rozesr&lo
Rozesr&lo je jen příměr tvojí "ještě větší divočiny". Osobně si myslím, že na to co by se dělo v Rusku po nějakém převratu nemáme slušné slovo či slovní spojení.
To bude nakonec jen divadlo, aby se ostatni bali a Pirozin byl ve skutecnosti permanentne prevelen do Afriky.
Po přečtení několika zpráv o této nehodě, to vypadá na bombu uloženou v letadle s aktivací v nastavené výšce. Už to bylo použito několikrát po celém světě. Je to odhad na základě výpovědi letušky, že ještě před odletem bylo něco opravováno i když vše bylo podle ní v pořádku a zpráva o tom, že letadlo v době výbuchu stoupalo.
Rusko se chová stále stejně, likviduje své neposlušné občany ale spousta lidí to nechápe.
Jasně, plný souhlas
Ale pořád si říkám co by, kdyby kurnik došel do té Moskvy
Myslíš, kdyby to "převzal"?
Toť otázka.
Na jedné straně varianta rychlého ukončení té speciálky, na druhé ještě větší divočina. Nevím, neorientuji se v tom (na rozdíl od poučených komentátorů), těžko hádat.
Tolik neznámých a proměnných
Jako že já se nezajímám vcelku vůbec
Ale to "co by kdyby" mě prostě hlodá
Rozesr&lo by se to jako v jiných zemích. Takhle je tam aspoň nějakej pořádek i když pofiderní.
A zase jsem si posmrkal klávesnici, po přečtení slova: Rozesr&lo
Rozesr&lo je jen příměr tvojí "ještě větší divočiny". Osobně si myslím, že na to co by se dělo v Rusku po nějakém převratu nemáme slušné slovo či slovní spojení.
To bude nakonec jen divadlo, aby se ostatni bali a Pirozin byl ve skutecnosti permanentne prevelen do Afriky.
Po přečtení několika zpráv o této nehodě, to vypadá na bombu uloženou v letadle s aktivací v nastavené výšce. Už to bylo použito několikrát po celém světě. Je to odhad na základě výpovědi letušky, že ještě před odletem bylo něco opravováno i když vše bylo podle ní v pořádku a zpráva o tom, že letadlo v době výbuchu stoupalo.