Předmět Autor Datum
Netflix - měl jsem, zrušeno. Jelikož střídám pravidelně dvě adresy, musel bych platit 400 Kč měsíčně…
RedMaX 21.08.2023 19:31
RedMaX
Mám Disney+, kvůli SW a předtím kvůli Zoufalým manželkám :-) a dále mám Skyshowtime kde je snad nejl…
Al Capone 21.08.2023 21:06
Al Capone
Kámoš stáhnul Yellowstone z torrentu, dal mi to, že skvělý seriál. Bylo to ještě předtím, než k nám…
RedMaX 21.08.2023 22:42
RedMaX
Taky mi to trvalo nez si me serial ziskal, ale ted na nej nedam dopustit. poslední
Al Capone 22.08.2023 05:37
Al Capone

Netflix - měl jsem, zrušeno. Jelikož střídám pravidelně dvě adresy, musel bych platit 400 Kč měsíčně, taková bomba to není, abych to dal. Netflix je technicky nejomezenější služba, nedoporučuju.

Voyo - nemám, má kolegyně v práci, pokud nechcete začínat žehlit prádlo přesně v osm večer a pouštět si k tomu Ulici nebo Ordinaci, ale chcete si ty seriály k žehlení nebo vaření pustit kdykoli, asi je to dobrá služba. Nejsem cílovka, technicky služba ok, ale mělo to nízké rozlišení, jestli už to spravili, netušim.

HBO Max - mám, ok, technicky ok, ale sem tam se narazí na výpadek, to se Netflixu nestávalo. HBO prodalo svou evropskou produkci SkyShowtime, takže hodně českých věcí už tam nenajdete, to mají v článku špatně. Obsahu dostatek, táta důchodce říká, že je to spíš zaměřené na mladší publikum, ale zatím tam má i on stále na co koukat.

Amazon Prime (APV) - levné, české titulky byly translátorem, bez dobré angličtiny to nešlo, obsahu málo. Zrušil jsem to. Údajně se to v posledním roce mělo zlepšit, letos v zimě to chci zase zkusit na nějaký ten měsíc.

Disney+ - Měl jsem to, obsahu nepřibývá moc, není to moc vhodné pro náročného diváka v důchodu jako je můj táta se spoustou času, velmi brzo obsah vyčerpal. Navíc je tam dost obsahu, který nemá češtinu vůbec anebo nemá české titulky, ale pouze dabing. To jsem jinde nezažil. Milovnící originálního znění mají smůlu. Ale co teda táta říkal, každý měsíc tam přibyl jeden dva filmy, které byly taková ta AAA produkce, která se moc na jiných službách nevidí. Údajně chce Disney nasadit příští rok podobná omezení jako Netflix a bude podstatně zdražovat. Takže ono, kdo ví co bude, nevypadá to se streamovacíma platformama moc dobře.

SkyShowtime - minimum obsahu, žádné pecky, dost o ničem.

iVysílání ČT - teda rozhodně není zdarma, když to platí všichni majitelé televizí a ČT neustále argumentuje iVysíláním ve snaze přesvědčit poslance, aby uzákonili, že platit budou všichni, kdo mají zaveden internet! (ČT včetně iVysílání ignoruju.)

Prima+ - zoufalé, zoufalé, zoufalé. Tohle je parodie na Netflix, ikdyž se s ním Prima drze srovnává.

O2 TV - má kámoš, je tam i hodně sportu. Na papíře to vypadá dost super. Realita je horší. Když hraje Sparta s Kodaní, do konce zápasu zbývá 15 minut, nervy pracujou a do toho vám TV zobrazí "Sorry, výpadek", tak byste nejraději prohodili TV oknem. O2 se druhý den v médiích arogantně neomluví, že co mají jako dělat, když se dívalo moc lidí najednou!

Zbytek je okrajová záležitost, kterou nemám a nechci mít. To se týká i neokrajového AppleTV, nezájem, nejsem applista.

Kámoš stáhnul Yellowstone z torrentu, dal mi to, že skvělý seriál. Bylo to ještě předtím, než k nám SkyShowtime přišel. Nedokoukal jsem první díl a smáznul jsem to. Nedalo se to. Tolik k nejlepšímu seriálu, obdivovatele nechápu, nejsem zjevně vůbec cílovka.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru