Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pro co žijete?

Jaká je vaše životní motivace a důvod pro co žijete? Každý by měl mít nějaký cíl, důvod pro co žije jaký je váš důvod a motivace?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mám 28 let. Největší radost a zklamání v životě jsem doposud zažil s ženami. Tu, kterou jsem měl zro… poslední
Plirlar 09.08.2023 14:43
Plirlar

Mám 28 let. Největší radost a zklamání v životě jsem doposud zažil s ženami. Tu, kterou jsem měl zrovna po svém boku jsem si hýčkal a vždy byla mou prioritou. Čím jsem ale starší, tím mi připadá tento přístup vlastně ne úplně dobrý. Ženy jsou své...
Taky mě baví počítačový hardware. Můj otec od mého narození pařil nejrůznější hry na nejrůznějších platformách, ale já k tomu moc přístup neměl. Maximálně hodinu týdně - zaprvé vlivem mých studijních výsledků na základce a zadruhé kvůli paranoidní matce, abych nedopadl jako otec, který byl údajně závislý na hrách. Inu, dopadlo to přesně tak, jak nechtěla. *Do dnes IT obecně miluju, živí mě to a u komplu sedím v práci i doma.

Když jsem zjistil, že rukama můžu kromě škody udělat za peníze i něco užitečného, začal jsem se porozhlížet po bazarech a toužil po svém prvním opravdovém počítači. Všichni vrstevníci už v té době roky pařili do brzkých ranních hodin masivní MP, včetně mého otce, přičemž já měl do třinácti jen koberec se silnicí a pár angličáků. Nicméně mě fascinoval každý počítač, který jsem měl do té doby možnost spatřit, či na něm dokonce něco dělat. V dětství jsem si je dokonce vyráběl z papíru. První připojení k internetu jsem měl v šestnácti. Na první počítač jsem si musel vydělat sekáním u bohatých sousedů za 50Kč/h a když jsem si ho přinesl domů, seděl jsem u něj na zemi. Neměl jsem ani stůl. Byl od spolužáka a do dnes mám nějaké funkční komponenty. Rozhodl jsem se, že svůj život odevzdám ženě, která o to bude stát. Teď mi to jde... Nicméně, pokud bych o ni měl zase přijít, jako o ty minule, klidně pak prosedím zbytek života u počítače. :-) V dětství jsem musel naprosto nesmyslně každý okamžik léta trávit venku. Když už jsme se sešli třeba u kamaráda, abychom na chviličku něco zapli, tak se ozvala jejich matka "děte si ven, dyť to je elektriky..." a zase všechno v kopru a mohli jsme se tak maximálně shazovat do kopřiv.

Kdybych se narodil o deset let déle - panečku... To by byly rychty. :)

Takže k odpovědi: ženy a počítače!

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru