Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Placení kartou

Do práce chodim, hromadnou dopravu používám, co máme stejné, je, že ani já nenosím hodinky a když potřebuju (často) vědět, kolik je hodin, lehce vytáhnu z kapsy mobil.

Problém je, že já mám sice smartphone, ale starý, takzvaný kapsový, kdežto většina lidí má dnes smartphony moderní zvané pádla, která se do kapsy nevlezou, takže to ženský nosí v kabelce a chlapi v batůžku. Proto potřebují nějaké ty chytré hodinky, aby jim to udržovalo přehled nejen o čase, ale i posílalo notifikace, jestli jim někdo něco píše nebo volá. Prostě takhle to dopadá, když začne technika vítězit nad lidma a ti se stávají otroky té hypermoderní elektroniky.

Jinak mám hodinky po dědovi, ale přesně jak píšeš výše, nemám vestu, abych je měl kde nosit. Nosil jsem je chvíli v kapse, nic moc stylového, ale musí se to natahovat každý den, po týdnu jsem je odložil zpět do šuplíku, kde jsem je při stěhování našel.

Jako co měla kolegyně nějaké ty hypermoderní chytré Garminy, ukazovala mi to, vynikající gadget to je, kdybych hodinky na ruce snesl, už to mám koupené taky. Nejsem teda odpůrce těhlech chytrých vychytávek, ale nepřeceňoval bych to, je to prostě gadget, který si koupíš, když nevíš, co z penězma.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat