Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Placení kartou

No ja ti nevim Karle, tiez nasi 2x extra nezarabali (robotnik, zdravotna sestra), bicykel som dostal az v 14 rokoch aj ked nie preto, ze sme nan nemali, ale nedal sa zohnat, ale na lyziarskom som bol vzdy, pretoze to stalo smiesne peniaze.
Blbe bolo, ze som mal vlastnu vystroj, cize lyze Sulov + legendarne viazanie G30 (vynalezcu tohto psuedovizania by som zavesil za gule do prievanu), co sme nazyvalo GeO (geneticky odpad) a druha moznost bola ist na niecom zo skolskeho eraru, kde to bolo este horsie.
Ale na lyziarsky sme sli vzdy vsetci, nikdy sa nestalo, zeby niekto nesiel kvoli prachom. To si spominam, ze sa dailo az neskor, ked uz nastupil kapitalizmus a nebolo vsetko "zadarmo".
Kazde vianoce som chodil do sportoveho bdivovat Markery M26 a M40, ktore tam mali vylozene a dufal, zeraz ich dostanem pod stromcek....nikdy som nedostal bohuzial.
Takze ano nieco v obchodoch bolo (zahranicne viazania v cene vyplaty a ludia to nekupili lebo lyzovanie bol snobsky sport), nieco nebolo (bicykel Favorit, BMX, RMX), tiez v cene vyplaty lebo to ludia kupovali, pretoze vozit na bicykli sa chcel kazdy.
Ale chodit do FR v tej dobe, to cumm tiez, to zavana nejakymi konexiami v strane;o).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat