Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Placení kartou

Docela by mě zajímalo, jak by se chovala vetšina těch, co jim vadí nemožnost platby kartou, kdyby např. obchodník dával 5% slevu při platbě v hotovosti (to se myslím i smí).

Ja mam s hotovosti ten problem, ze ji u sebe nosim naprosto minimalne. Od doby, co platim mobilem, je pro me hotovost strasne pomala a neprakticka (lovit penezenku v batohu, vybirat spravne bankovky/mince, cekat na vraceni...). Mobil mam v kapse, pipnu a muzu jit.

Jinak ale treba zrovna pred chvili jsem nakupovala v eshopu, ktery dava 2% slevu, pokud zaplatis bankovnim prevodem misto kartou online (a pak ma jeste prirazku 39 Kc, pokud platis hotove/kartou az pri prevzeti).
Kdyz jsem vybrala platbu prevodem (proc ne, zejo), tak mi na strance zobrazili (i poslali e-mailem) QR kod pro ten bankovni prevod.
Tady treba nevidim problem zaplatit prevodem misto kartou. Pokud ten obchodnik dokaze lidi namotivovat, aby si vybrali pro nej prijemnejsi platbu, a maximalnim zpusobem jim to zprijemni, tak si myslim, ze s tim nikdo zadnej problem mit nebude.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat