Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Já jsem velice rád za všechnu pomoc, kterou poskytují a i kdyby jí bylo míň, stejně bych byl rád za jakoukoli pomoc. Ale kdyby jí bylo víc, bylo by to samozřejmě lepší, Určitě existuje nějaká hranice, kdy už by to lepší být nemohlo, ale ta je absurdně vysoko.

Hele, vím, že mi systém dokáže nabootovat i s 0.5GB RAM a jde to (RPi), s 1GB RAM je to samozřejmě lepší. Na netbooku to se 3GB je ještě mnohem lepší (a víc v něm být nemůže). Na notebooku s 8GB to je ještě lepší. Do stolního PC jsem po zralé ekonomické úvaze dal 32GB a je to ještě výrazně lepší, ale pořád ještě občas potřebuje swap. Kdybych tam dal 64GB, tak by to bylo ještě lepšejší a při 128GB by uř ten swap opravdu nebyl potřeba, čili ještě lepší. Ale pořád by přidání další RAM to ještě zlepšilo, dalo by se použít víc cache. Nad 1TB RAM už by to lepší být nemohlo, ledaže bych si udělal RAMdisk a na něm měl po ruce všechny zálohy. Nad 32TB už by další RAM neměla žádný přínos.

Ten netbook používám běžně a jsem za něj rád. To PC je úžasné a skvělé. Ale stejně je pořád pravda, že by to mohlo být lepší.

A na té Ukrajině by to taky mohlo být ještě lepší. Například by tam mohli nebýt žádní rusáci. (Už aby to bylo.)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat