Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Preco sa zameriavas len na EU? Pozri sa na to z globalneho pohladu.
Obrovske zisky si pripisali juhokorejske zbrojovky. Radovy medzirocny rast, objednavky v desiatkach mld dolarov momentalne.
Obrovske zisky maju indicki a cinski prekupnici surovin, co nakupuju od rusakov a predavaju ich do EU vo velkom (ropa, zemny plyn atd).
Obrovske zisky maju paseraci/sprostredkovatelia akehokolvek tovaru do RU, kedze oficialne sa tam nic nedovaza.
Mensie zisky maju EU zbrojovky, kedze debilna politika EU stale nechape vyznam vojnovej ekonomiky a ze sme vo vojne...vid problem ziskat uver u bank zbrojarskym firmam = nemoznost navysit vyrobu.
Amicke zbrojovky zase taky raketovy rast nezaznamenali, kedze su na roky dopredu vybookovane a to boli uz pred vojnou, takze fakt, ze si niekto objedna stihacky, co dostane o 10-15 rokov nehra momentalne ziadnu rolu.

Takze na otazku kto skutocne na vojne zaraba je odpoved, ze ktokolvek kto moze.
Dokonca aj nasa polovladna krachujuca Konstrukta Defence, ktora roky nevedela nikam dodat Zuzany 2 ma zrazu odbyt na par rokov dopredu zabezpeceny. Obvinis SK vladu z podnecovanie vojny kvoli tomu;o)?

Nehladaj za tym ziaden celovsetov sprisahanie ani nikoho kto taha za nitky. Nitku potiahil Vladimir, Vladimir to moze cele aj z hodiny na hodinu zvratit. Tym, ze neustale hladas vinnika siroko daleko a konspirujes ti unika trivialna pointa...vojnu rozputalo RU a RU ju moze aj ako jedine ukoncit.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat