Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Spravne pises - takto blizko nas
A o tom to celé je. "Lidem je úplně jedno, že v nějakém konfliktu v Africe zahyne (je zavražděno) pár set tisíc lidí, pokud je to dostatečně daleko - třeba v Africe. Je úplně jedno, když je tam křesťanské obyvatelstvo vyvražděno muslimy.

Za tretie sa ohanas, co vsetko predchadzlao vojne...je uplne jedno, co jej predchadzalo, slo o vnutorne problemy UA, ktore prislo "vyriesit" RU a to je ten problem.
Teba by sa tiez nepacilo, keby tvoje problemy (z mojho pohladu) pridem k tebe domov riesit ja proti tvojej voli.

Omyl milý Whatsone. Rusko neřeší problémy UA, řeší problémy své bezpečnosti, které podle jeho názoru přetekly. A o tom to celé je. Jedna mocnost může z titulu národní bezpečnosti konflikty rozpoutávat po celém světě, druhá ne. Ale řešíme jen tu jednu, protože je to blízko.

Taky je rozdíl, na čí straně stojí "liberální" západ a s ním všechna veřejnoprávní média a kterým směrem funguje propaganda. A kdokoliv, kdo nesouhlasí s touto propagandou, je automaticky proruský.
Západ je v krizi - nechal se vmanipulovat do této situace a nemůže ukázat slabost. USA je v krizi, protože jeho dluh drží pouze to, že za něj ručí skoro celý svět. Pokud ukáže slabost, má problém. Pokud skončí petrodolar, skončí USA a s nimi i my bez ohledu na jakoukoliv válku.

Zkus se kouknout, kdo z této války profituje a budeš vědět, v čím zájmu je ta válka vedena.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat