Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Pokud se třeba Západ rozhodne skutečně zahájit výrobu munice ve velkém a začne ji tam dodávat v potřebném množství, tak se rusko nemá jak udržet na dobytých (a dobitých) územích.

Zkus si o tom neco zjistit. K vyrobe munice potrebujes ocelarny a hutě a energie - podivej se, jak to dopadlo nejen v Ostravě. Taky potřebuješ bavlnu, kterou pro většinu světa dodává Čína a ta teď není.
Najet na válečnou výrobu můžeš, ale bude to trvat tak 2 roky. Otazkou je, zda budeš mít z čeho vyrábět a zda se sprostý lid nevzbouri, po tom, co mu neoliberalni vlady v Evropě v poslední době provádějí. Další otazkou je, zda to za ty 2 roky pro UA nebude pozdě.

Rusko to má mnohem jednodušší - vůdce nařídí a jede se. Navic je výrobně mnohem levnější a efektivnější a o suroviny na hrubou sílu nemá nouzi. Ake klidně mě zase obvin, ze Rusko obdivuju.

Osobně si myslím, že žádná vláda si teď nelajzne sahnout lidem tak dramaticky na peníze, protože by museli přesměrovat na válečnou výrobu posledni zbytky peněz.
Takže píšeš krásně, ale hodně naivně.

Zatím tady pořád vykřikuješ, jak to rusáci úžasně vyhrajou

Proto říkám, že píšeš úplně o něčem jiném než ja a že čteš jen to, co chceš vidět ty. Já jsem psal, ze UA nemá šanci vyhrát, ne, že Rusko úžasně vyhraje.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat