Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Opam ako zdroj PL a opat lebo sa ti hodi kasles na to odkial cerpaju info.
Tak sa podme pozriet kto dodal tieto bombasticke info o 500k mrtvych a tazko zranenych, ci 30k/mesacne.
Takze je to byval 2 nasobny minister vnutra, ci generalny prokurator, odsudeny v 2010 na 4 roky vazenia za zneuzitie pravomoci verejneho cinitela a...spreneveru (typicky UA vsakano).
Prepusteny predcasne...hadaj kym...ano znamym prurskym trolom Janukovycom, ktory mu dal amnestiu.
Nesmrdi ti tam nieco?
Nielenze dostal amenstiu, ale dostal aj post generalneho prokuratora (take typicky ruske), co je divne na prepusteneho vazna nie?
Este zaujimavejsi obrat prisiel v 2019, ked sa stal poslancom za stranu Europska solidarita Petra Porosenka. Cize chalan zrazu zacal hajit zaujmy UA smerom do EU a bol protirusky naladeny.
Zaujimave.
Samozrejme tato strana je v opozicii proti Zelenskemu, takze cely rozhovor, z ktore citovali aj PL (pochybujem, ze ho videli) je o zlej UA, zlom Zelenskom, ako sa bohati schovavaju a bojuju len chudobni.
Velice prevelice by ma zaujimalo odkial zobral udaje 500k a 30k/mesacne. Zeby ako opozicny poslanec vo vojnovoom stave mal pristup k udajom, ktore su UA tak starostlivo strazi?

Daj si ten rozhovor ak chces, klasicka politicka navazka o tom, ze Zelenskyi robi vsetko zle, oni maju milion otazok, ziadne podpovede, zmeny na veliteskych postoch, trenice so Zaluznym....atd.
Pusti si doma Babisa a mas to to iste len bez tej vojny.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat