Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Opat je to velmi zjednodusene, dovolim si tvrdit, ze mam vyrazne lepsi prehlad ako bezny pisalek z echa a spol.
Pocet znicenych Bradley sa da zistit na Oryxe. Je to cca 20-30% dodanych.
Vacsina z nich bola znicena pri Robotyne, kde naozaj utrpeli UA dost velke straty pancierovej techniky a moc nerozumiem preco sa tam tak tlacili, ked videli, ze to tam nejde. Asi politika, snaha ukazat zapadu a vlstnemu oibyvatelstvu nejaky postup za kazdu cenu.
Preco doteraz nepouzili Abramsy ma opat niekolko vysvetleni.
Prisli pocas jesene, cez rasputicu nasadit takto tazky tank je blbost, takze sa cakalo az zazmrze krajina a nebude sa prepadat do bahna.
Druha vec je, ze ofenziva sa skoncila a UA sa defacto brani po celej dlzke fronty, takze moja uvaha je, ze Abramsy sluzia ako mobilna zaloha na pripadny RU prielom, na niektorom z usekov frontu.
Co sa tyka zranitelnosti od dronov toho sa az ak moc nebojim. Uz Leopardy sa ukazali ako velmi odolne a videl som jedno jedine video, kde zacal Leopard horiet po utoku dronu. Naoproti tomu som videl 10 dalsich videi, kde sa po utoku dornu nic nestalo a hasiaci system uhasil poziar a Leo pokracoval veselo v boji.
Co som videl boli znehybnene Leopardy po zasahu do pasov, co je slabina kazdeho tanku.
A samozrejme su videa, kde drony opakovane narazaju na odstavene Leopardy, kde ich nakoniec dorazia, ale tam nie je jasne kolko zasahov predtym uz Leo dostal.
Abrams bude podla mna na tom este lepsie, takze jeho zranitelnost budu pasy, delostrelecka palba, ci protitankove strely z Aligatorov...ale o tych uz vyse mesiaca nikto nic nepocul, vyzera to, ze maju zakaz vychadzania.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat