Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Ten cynizmus u teba ma prekvapuje...oni budu bojovat bez ohladu na na podporu zapadu.
A utoky na Belgorod a Krym?
V Belgorode poskodili tovaren na vyrobu suciastok do rakiet, na Kryme znicili podstanu cast ciernomorskej flotily a a donutili RU presunut kopec PVO prave sem...vyrazne legitimne vojenske ciele.
A teraz sa podme pozriet co poskodzuju a nicia RU utoky...civilnu ofrastrukturu ako su rozvodne siete, telekomunikacne zariadenia, logisticke centra, nakupne centra...fakt porovnatelne.

Pátek. Ukrajinci včera podnikli masivní vzdušný útok na cíle na okupovaném Krymu. Nad prakticky celým poloostrovem zasahovala ruská PVO proti raketám a dronům. Exploze byly slyšet v Sevastopolu, Jevpatorii, Feodesii, Kerči, u základny v Džankoj ale také v Berďansku, a dokonce i ve vzdáleném Novorossijsku. A škody jsou víc než malé. I kdybychom měli brát v potaz jen škody, které přiznávají sami Rusové. Na letecké základně v Saki u Sevastopolu byl zasažen velitelský post ruské armády. Počet obětí čítá podle Rusů přes dvě desítky včetně pěti vysokých důstojníků a devíti členů speciálnících jednotek. Informaci nicméně nelze spolehlivě ověřit. Zároveň měly být zasaženy radary, systémy PVO a jiné obranné instalace na poloostrově. Rusové se proto obávají, že další útoky v příštích hodinách a dnech by nemusela ruská PVO být schopna vůbec zachytit. A další útoky skutečně přicházejí. Sevastopol je aktuálně už pod třetí vlnou. Hlášené škody nás proto určitě budou zajímat. Chvíli ale potrvá, než vyplují na světlo.

vs

- Rusové v noci na dnešek zaútočili na elektrárnu v Kropyvnytském raketou Ch-59. Jeden pracovník areálu při útoku zemřel, dalších 8 zaměstnanců bylo zraněno. Poničeno bylo i vedení vysokého napětí. To je ten vojenský cíl?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat