Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

JaFi uprimne...ty si myslis, ze UA, ktori trpia nedostatkom municie by plytvali rakety na civilne ciele?
Dokonca moj nazor je, ze ani RU, ktori trafili civilne ciele (nie infrastrukturu, ale trebars cinziak) velakrat ich trafili omylom kvoli zle zadanym suradniciam, nekvalitnej GPS navigacii, ruseniu UA a pod.
UA nemaju jeden jediny dovod utocit na civilne ciele, takze prosim ta nesir ruske dezinfo sracky o zlych UA a ceskych raketach.

Ale podme fantazirovat a predstavit si, ze RU tvrdia pravdu.
Pozrel si dostrel cz Vampire, s ktorym mali vraj UA strielat? Zakladny 20km, Belgorod je 40km od UA hranic, to akoze strielali UA z RU uzemia?
Ok vraj je dostrel navysena az na 40km, cize mohli strielat z hranic, ale ake dokazy raketovom utoku RU dodali? Nejaky trosky rakiet, nejake foto, nejaka geolokacia...proste nic ako vzdy len vypustenie sraciek do eteru, na vine su zli UA, pomahali im zli CZ, zostrelili sme 100% rakiet, tie vybuchy vysvetlovat nebudeme, neskor ich vysvetlime CZ raketami, predvolame si ich na pode OSN, ta fabrika na elektorniku do Iskanderov, co nam tam v pozadi hori tu vysvetlovat vobec nebudeme...preboha JAFi tieto sracky su urcene pre ludi s vyrazne mensou mentalnou kapacitou akou mas ty.
Zelam ti v tomto roku lepsi a jasnejsi usudok ako si mal v roku minulom.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat