Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Je zaujimave, ze tieto odhalenie prisli z viacerych zdrojov.
U nas miestny nikoho nezaujimaci politik Pavol Slota odhalil velke spiknutie ohladom tychto mierovych rokovani ked sa odtajnili najeka materialy z USA strany. To som neskumal, video ma dlhe a zdroje v popise neuvadzal.
Do toho prisla analyza tria Schulenber (byvaly DE diplomat pri OSN), Kujat (byvaly DE general) a Funke (profesor politologie), ktora odhaluje....ano spravne spiknutie GB a USA, ktore zablokovali mierove rokovania, ktore chceli UA a RU podpisat. Tu som uz ciastocne studoval.
Wau zrazu sa zo vsetkych stran dozvedame, ze vsetko bolo inak.

Neviem ako ty, ale ja citim na 100mil daleko ruske srackomety, kore evidentne idu organizovanie a utocia ako vzdy v hufe, aby zahltili informacny priestor.
Btw tieto rokovania uz pred rokom vyiahol Putin, ale vtedy sa tomu nevenoval velky medialny priestor, takze to skusaju RU znovu a vo vacsom.

Neskumal som to este cele, pretoze tych odhaleni je naozaj vela a ja zase tolko casu nemam, ale len analyza tych 3 nemcurov ma jednu velku chybu, pretoze sa napriklad operaju o vyhlasenie byvaleho izralelskeho premiera ako sprostredkovatela (vsimnite si, ze v tejto linii to nie je Erdogan, ale Bennet), kde povedal, ze uz uz malo dojst k podpisu, ale ze ten bol zmareny zo strany GB a USA.
Problem je, ze Bennet toto nikdy nepovedal a naopak opakovane vzdy tvrdil, ze k zruseniu mierovych rokovani doslo, pretoze sa vtdy pravalil "War crime" v Buci a Irpini a UA z toho vycuvali.

Takze ziadne zle USA, ziadny zly Johnson.

Bohuzial mam pomerne dost prace a malo casu a energie vyvraciat kazdy rusky srackomet, ktory na nas dopadne, ale kto chce moze si dat tu namahu, kto nie nech aspon nezere kazdy blbost, ktora pride k nam z RU.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat