Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Ruski YT asi v panike po utoku na letiska, pretoze tento moj oblubeny kanal v tomto videu perlil vyrazne viac ako zvycajne.
- Samozrejme v nazve videa sa spomenie 3.svetova, pretoze utok na letiska prekrocil 345. cervenu liniu ruskej trpezlivosti s UA a teraz to pride...vlastne zaujimave je, ze Peskov a Lavrov su nezvykle ticho.
- Komentator uznava, ze RU nemaju v sucasnosti moznost zostrelovat ATACMS rakety, ale niekolkokrat zdorazni, ze RU najde sposob ako zostrelovat tieto rakety do 2 tyzdnov, do mesiaca, do pol roka. Dokonca uvadza aj percenta, do pol roka to bude 95% uspesnost. Nezabudne zdoraznit, ze so SCALP a SS raketami to bolo rovnake a v sucasnosti je uz RU PVO schopna zostrelit takmer kazdu raketu....premyslam nad tym, ze preco potom vidavame tie uspesne zasahy SS/SCALP/S200....jedine, zeby trosku kecal.
- Samozrejme predpoveda, ze do 24-48h pride UA ofenziva, pretoze utok na letiska prisiel predsa kvoli ofenzive...lebo ak nepride tak to bol vlastne zbytocny utok. Tejto uvahe nerozumiem, mam pocit, ze sa myslienkovo trosku opustil. Ak znicim nepriatelovi znacne mnozstvo letectva, minucie, ludi a prinutim ho stiahnut vrtulniky mimo dosah fronty je to zbytocne???
- dalej sa autor vysmieva UA dronovym utokom v Chersonskej oblasti, vraj UA pouzivaju drony preto, ze tam nemaju artileriu a ako priklad uvadza znicenie M777 ich dronom. Zaujimavo si protireci, pretoze uznava, ze UA su uz na lavom brehu Dnepra a ze pripravuju ofenzivu. Asi zabudol, ze to uz rozoberal v inom videu (https://www.youtube.com/watch?v=bzJfaUGBGGg) a ze sa opakuje.

Tych periel je tam viacej, odporucam pozriet si cele.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat