Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Ano s trhavinou som nikdy nepracoval, ale na rozdiel od teba neskacam na kazdu prokremelsku blbost, hlavne ked je od samotneho Vladimira.
Ked Putin povie, ze tam bol granat tak ver tomu, ze tam ziaden granat nebol. Uz len fakt, ze by som prijat, ze ten chlap raz hovori pravdu mi je proti srsti.
Ak by vybuchla vo vzduchu palivova nadrz to lietadlo pri pade cele hori, pretoze je cele od paliva ale ono nehorelo len jemne dymilo a aj to vyzeralo, ze z jedneho z motorov, ktory bol zasiahnuty.
Ak by tvoje IED bolo viazane na letovu vysku muselo by mat vyskove cidlo vyvedene niekde von, kedze v kabine mas stale rovnaky tlak. Alebo byt napojene na palubne pristroje, co sa nam kapanek komplikuje.
Akosi zabudas, ze kazde lietadlo sa pre startom prehliada, a je zname, ze Prigozinovi ludia taketo prehliadky pred letom robili.
Navyse si staci pozriet trasu ako to lietadlo letelo a pochopis aku kravinu si napisal, pretoze letelo v ustalenej letovej hladine uz hodnu chvilku...to by si tam musel pridat este aj casovac. Bolo skoro v polovici trasy, takze tie nadrze az tak plne tiez neboli.

S tou cenzurou nechapem o com tocis, ak narazas na debaty tu nikto nic nemazal. Ak neveris mne, skus JaFiho, ma tiez admin pristup myslim a moze potvrdit, ze tu sa veci necenzuruju.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat