Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Musis rozlisovat, co ti kto povie.
JaFi rad prezentuje maistream ako sprofanovany, co uplne bezne klame a zavadza. Ale ked nejaky blabol uverejni NYT (ako teraz) tak to nerozporuje a povazuje to a FAKT.
Nemies naozaj srat vsetko, co povie nejaky vysluzily general, ci analytik len preto, ze je zo zapadu.
Niektori optimisti odhadovali, ze RU ekonomika sa zruti do par mesiacov, co bola blbost, ze zbrane nestihnu vyrabat do 1 roka, co bola tiez blbost, ze UA postupia a dobyju Krym uz minuly rok....atd.
Tych predpovedi vycucanych z prsta je mnoho a vacsinou su mylne.
Ked pridu zapadne tanky tak sa situacia zmeni...zmenila sa? Nie. Ked pridu F-16 situacia sa zmeni. Zmeni sa? NIE.
Netreba pocuvat naspeedovanych prgonostikov iba preto, ze nadrzaju UA.

Ja nevravim, ze cele RU nema ziadnu municiu, ale uz za cias Prigozina (nech mu je zem lahka;o))) sa mnozili spravy o nedostatku municie a to na oboch stranach.
Kim uz skoro 2 mesiace dodava 122 a 152mm naboje do D-20 a D-30, co su rusmi hromadne pouzivane dela na fronte....sice historicke, ale ucinne. Ak si pozries zasahy kamikadze dronov za posledny mesiac najdes tam mozno 1/3 zasahov prave tychto diel. No a prave na tieto dela RU nemaju naboje, pretoze ich pouzivaju vsade a maju ich privela, a preto musel pomoct Kim.

Keby chodis na seriozne zdroje tak ti nikto nepredhadzuje, ze RU ma nedostatok toho alebo hentoho. Ma, ale zatial nic fatalne. Lenze cas hra proti RU a v tomto s JaFim absolutne nezhodneme. Cim dlhsie podporujeme UA tym vacsia sanca, ze RU skor, ci neskor skolabuje.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat