Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

To nemyslis vazne tuto stupiditu co si vypustil zo seba?
Za prve toto sa silne preberalo uz vcera (stalo sa to predvcerom v noci), takze si prisiel s krizkom po funuse. Dobre sledujes mainstream a ten je v spravach zufalo pomaly;o).
Za druhe RU tvrdili, ze k utoku boli pouzite upravene S200, ale po tom, co general Olescuk podakoval vzdusnym silam sa zacalo spekulovat, ze slo o Storm Shadow alebo SCALP-EG.
A teraz pride ta sranda....je uplne jedno o ake rakety slo, pretoze isto narazas na Lavrovove bububu, ze ak na uzemie RU budu dopadat zapadne zbrane, ze to bude mat za nasledok....bububu. Je to smiesne, pretoze uzemie RU nicia zapadne zbrane po cely cas vojny, Storm Shadow su pouzivane dlhe mesiac, vsetci o tom vedia a zrazu sa z toho ide robit nejaky problem? Wtf?
Kolko vyraba RU granatov a rakiet sa odhaduje. Momentalne tajny nemenovy zdroj z Pentagonu tvrdi, ze RU vie obchadzat sankcie a ze sebestacne, co sa tyka municie a rakiet. Velmi zaujimave tvrdenie, ktore prichadza zrovna v case, ked na vsetkych usekoch frontu su RU v defenzive a kazdym dnom im hrozi prielom min na 4-5 usekoch frontu.
Vymenujem ti ich ak chces...chersonsky front, kde su UA uz mnoho tyzdnov na lvaom brehu Dnepru a RU nie a nie ich odtial vytlacit.
Samozrejme smer Tokmak, cize Verbove, o ktorom sa pise najviac.
Par desiatok km vychodne mas Zavitne Bazanie, kde UA dobyli Urozhaine a chvilo to vyzeralo na hlavny smer utoku.
Samozrejme tu mame Bachmut, kde hlavne na juhu je vidiet viditelny postup UA.
Mam pokracovat?

Paradoxom je, ked su RU taki sebestacni, ze Putin zobronil zrovna teraz u Kima o dodavky delostreleckej municie a ze rakety, ktore dopadaju v sucasnosti na UA maju cerstve vyrobne cisla (udaj, ktory som zachytil asi 2-3 tyzdne dozadu), co svedci o tom, ze okamzite po vyrobeni idu na front = RU uz nemaju ziadne zasoby.

To fakt vyzera to, ze UA pridu zachvilu o posledneho vojaka a ze stvaci z NATO predlzuju dodavkami zbrani vojnu nemyslis? Nechces si ist podat ruku s papezom, mierotvorcom? Trosku sa mi podobate, sympaicki, mili pani, dobrota z ich sala, ale ked otvoria usta obcas melu kraviny.

Jedno uznavam...RU su naozaj dobri v rozsievani dezinformacii, pretoze sa to vali z kazdej strany a clovek ma az pocit, ze snad nieco na tom bude, ked to vidi/pocuje z kazdej strany.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat