Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Netuším na základe čoho usudzuješ že máš vyššie vzdelanie. Z toho čo píšeš tak máš problém sa v rámci pár viet vyjadriť bez vulgarizmov čiže máš výrazne obmedzenú slovnú zásobu a to skôr vypovedá o tvojom vzdelaní. Nesúdim krajinu alebo akékoľvek menšie skupiny ľudí na základe jednej osoby v tomto prípade prezidenta. Ty máš na to veľmi jednoduchý pohľad. Pre teba je dôležitá len sila čiže silnejší a krutejší diktátor je pre teba TOP a nič viac nepotrebuješ. Horšie na tom je že súdiš na základe jednej osoby. Ukrajinci ani Rusi nie sú zlý ľudia. Že tu máme určité rozdiely je prirodzená vec. Stačí že prejdem do susedného kraja a už sú ľudia trocha odlišnej mentality.

To s tým klavírom som videl až teraz keď si to sem napísal. Predpokladám že sa jedná o toto https://www.youtube.com/watch?v=oua0Puihrkc a nevidím na tom absolútne nič zlé. Síce je trocha zvláštne že sa niekoľko rokov nato stane táto osoba prezidentom ale v rámci osobností celého sveta sa už stali aj "horšie" a nakoniec to daná osoba niekam dotiahla či už v politike alebo inej oblasti. Neviem či to chápeš že to bola nejaká zábavná relácia a v skutočnosti nehrali fyzicky ako píšeš kokotom.

Skús si predstaviť čisto teoretickú situáciu že sa ocitneš na pár mesiacov na opustenom ostrove s obmedzenými zdrojmi a mal by si na výber že na opačnej strane ostrova bude zelensky alebo putin a aby to bolo fér tak obaja v najlepších rokoch a teda v plnej fyzickej a mentálnej sile. Nepoznám síce osobne ani jedného ale určite volím radšej zelenskeho. Z toho ako vystupuje je síce pravdou že je šašo a charakterovo jednoznačne sangvinik ale nevidím dôvod že by sa sním nedalo dohodnúť na férovom prídele jedla atď... Na proti tomu putin ktorý je charakterovo tak ako ho celý svet pozná už desaťročia. Nechal by ťa skapať od hladu aj kebyže mu vezmeš len drobné. Nemal by s tebou zľutovanie, tieto typy ľudí to proste nerobia. Odstránil by ťa z rovnice okamžite s najvyššou prioritou, nič by neriskoval a všetko by bral pre seba.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat