Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-rusko-uz-se-ani-nerozpakuje-a-na-ukrajine-nasadi-kazetovou-munici-oficialne-40437491

Rusko použije kazetovou munici na Ukrajině, pokud ji USA dodají Kyjevu. V úterý vpodvečer to na tiskové konferenci v Moskvě oficiálně potvrdil ruský ministr obrany Sergej Šojgu.

Při použití obema stranami bude rozdíl. Použít ji na zakopane jednotky moc účinné není. Na ty, které budou útočit to bude mít mnohem větší dopad. Pokud ji chce UA nasadit opravdu jen v oblasti bojů, jak tvrdila.

Další poznatek, tentokrát od Vidlaka

Ukrajina nedostala nic z toho, co chtěla a potřebovala. Jen pár pozlátek a cingrlátek pro válkou unavenou veřejnost. Všechny nově schválené transfery zbraní jsou směšné oproti tomu, co Ukrajině posílali v zimě a na jaře.
...
Teď jsme v bodě zlomu. Doteď to byly řečičky, teď se přijímají deklarace. Teď to musí vidět i ukrajinské vojenské velení. Leze to ze všeho, jak sláma z bot. Jestli se stane něco špinavě jaderného, bude to teď. Teď je zapotřebí zvrátit situaci, protože jinak tohle odpadávání od jediné pravdy už nikdo nezastaví. Buďto budeme potřebovat jodové tabletky teď a nebo vůbec.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat