Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 9

Uz par dni je pomerne malo informacii z frontu.
Bud sa deje nieco velke, alebo UA protiofenziva dostala niekde na frak.
Mnozia sa aj ruske videa dokazujuce nove UA straty na tankoch a obrnencoch a tentoraz to nevyzera, ze len recykluju mesiac stare straty z inych uhlov.
Na severovychode sa nedeje nic zaujimave.
U Bachmutu su info rozporuplne. UA oficialne zdroje oznamili takticke obklucenie Bachmutu, cize vsetky pristupove cesty by mali mat pod kontrolou a ze je nemozne z mesta utiect. To si trosku rozporuje s udajnymi uzemnymi ziskami RU u Kliscivky a Andrijivky JZ od Bachmutu.
Iny pro UA kanal uz 3. den recykluje jeden podareny utok a nasledne znicenie ruskych posil, co vseti, ze ziadne nove pozitivne info neprislo.
Robotyne je stale pod RU spravou a nebol tam prielom ako sa naznacovalo pred par dnami.
Lobkov a Pjatikhatky, kde to uz uz vyzeral, ze RU budu vytlaceny sa situacia stabilizovala a vsetko co UA ziskali v priebehu par dni maju RU uz zase spat.
U Antonovskeho mostu, kde este pred tyzdnom kazdy den chrili spravy ako tam posielaju UA stale viac a viac materialu a vojska a zaistia si lavy breh je teraz uzemie nikoho po tom, co sa ho obe strany pokusil obsadit...nicmenej pod delostreleckou kotrolou ho maju predovsetkym UA, ktori tam maju aj svoje ATGM timy.
Aj na Oryxe, kde sa zbieraju data o stracha pribudlo UA 28 novych strat, kdezto RU za to iste obdobie len 10.

Chcelo by to nejaky uspech, napriklas strata Bachmutu by RU ustedrila dalsiu hanbu na 100 rokov dopredu a povzbudila moralku UA.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat