Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Digitalizace - dobrý sluha ale zlý pán.

No, chtěl jsem to řešit na ekonomické poradně, ale schytal bych to tam od zarytých fanoušků AirBanky, tak to pokusně hodim sem.

Přestala mi fungovat v neděli platební karta od AirBank po té, co jsem s ní vzteky třísknul o zem na betonu a potom na ni ještě naskočil opakovaně patou nohy. :-)

O co šlo.

Byl jsem na chalupě a chtěl si koupit jízdenku na vlak online. Půjčil jsem si tablet, protože nemám v mobilu internet a kliknul v appce Můj vlak na košík a zaplatil. Vyzvalo mě k zadání čísla karty, datumu platnosti a kódu na kartě. A potom se objevilo ověření od Airbank.
Kliknul jsem na offline, nejsem na internetu. Vlezl jsem na mobil, otevřel appku Airbank a našel v ním vygenerovat bezpečnostní kód. Ten jsem zadal do pole v tabletu v ověřovacím formuláři. Napsalo to nesprávný kód. Zkusil jsem to zadat znovu, abych si byl jist, že jsem nepochybil v zadávání, ale zase. Potom jsem to stornoval a celé zopáknul ještě jednou. Nic, pořád to ověřit nešlo.

Nevim, jestli jsem dělal někde chybu, ale postupoval jsem dle pokynů, tak věřím, že ne. Prostě bez internetu člověk nezaplatí. Ať s tím jdou teda do prdele. Jsem se vrátil k ověřování přes SMS kódy. Mě teda ty SMS moc nebaví, ale už je to jen na měsíc. Potom tím účtem (spořákem, který je k němu přidružen) zaplatim zálohu na novou střechu a nebude už důvod platit kartou od Airbank.

Mimochodem, střecha si vyžádala projekt, je tam nějaké bourání a stavebník se bál hotovosti na ruku, takže to bude platba převodem s daní tentokrát. :-/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat