Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pokřivený svět

Media maju svoj diel viny, ale tu politicku korektnost si tam zadal zbytocne.
U nas bol pripad, kedy Ind, zijuci na SK (dlhodobo) pichol nozom cloveka a ten zomrel.
Vies ake boli titulky na bulvari?
Zomrel mlady futbalista, Mlad futbalista bol zavrazdeny, Zomrel otec rodiny po utoku nozom od cudzinca a pod.

Lenze cele to bolo inak, chlapik bol sice futablista (nejaka okresne fanda liga), bol otec rodiny, ale zaroven to bol idiot.
Toho cudzinca prenasledoval na ulici aj s partiou kamosov, bol pod vplyvom alkoholu, neustale donho dorazali a potom ho napadol pastami a az po neviem kolkatom utoku, ked uz asi nemal kam utiect tento vytiahol noz a myslim, ze len raz ho bodol, ale tak nestastne, ze ten zomrel na mieste.
Sud to nakoniec uznal ako primeranu obranu a spod zaloby ho oslobodil, co mozme rozporovat, ci to bola primerana obrana, ale takto rozhodol sud.
Pointa je, ze media vykreslovali utocnika ako obet, podprahovo podsuvali, ze slo o otca rodiny, sportovca, proste slusneho cloveka a ten zly cudzinec ho len tak pichol.
Kde tam vidis politicku korektnost?

A len mala ukazka, co vtedy pisal bulvar o tom.

Ozvali sa nám svedkovia, ktorí zdesene hovorili, že na skupinku mladíkov zaútočil počerný muž, evidentne cudzinec. Na jedného mladíka sa vrhol nožom a bodal. Zranený ostal ležať bezvládne na zemi, z rany mu neustále tiekla krv. Strašné poranenie neprežil, zomrel na mieste útoku.

Video neskor ukazalo, ze skupinka mladikov neustala utocila na Inda a ze bodol len raz pri evidentnej obrane pri pastnom utoku z ich strany.
Takze ano media vedia manipulovat s verejnou mienkou, ale politicku korektnost sem neplet.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat