Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pokřivený svět

Fakt budeme lidi rozdělovat na základě původu/barvy/kdoví_čeho_ještě na ty, kteří mají vyšší a nižší hodnotu, případně nemají hodnotu žádnou? Nevracime se tím do dob feudalismu a kolonialismu?

JaFi budeme, to tu bolo, je a vzdy bude.
Bohuzial.

Trosku OT, ale tu si to mozem dovolit;o).
Generalizovanie neznasam, kolektivna vina je hlupost, ale som napriklad za vylucenie ruskych sportovcov zo sutazi, pretoze politika od sportu sa oddelit nedda a v RU je sport nastroj politiky, takze obcas generalizujem aj ja.

Ja skor premyslam o generalizovani po vojne.
Predpokladam a dufam, ze UA vyhra, RU bude v troskach a bude si lizat rany.
Osud RU by bol na samostatnu kapitolu, ale mna zaujima skor ta UA.
Zniceny stat, hospodarsky rozvrateny, Zelenskyi podobne ako Churchil po vojne v dalsich volbach prehra a UA upadne do podobneho chaosu ako RU. V krajine sa bude pohybovat mnoho zbrani, mnoho muzov s bojovymi skusenostami a bude tam tam vladnut chudoba.
Do toho zo zapadu budu aktivivni blbci chciet UA co najrychlejsie prijat do NATO a EU lebo sak UA treba neustale pomahat (ano, ale zalezi ako, urcite nie ulavami z pravidiel) To NATO ma az tak netrapi, ale EU a jej volny pohyb tovaru a hlavne osob uz hej. Robit si iluzie, ze vsetci rusaci su zli a naopak na Ukrajine ziju len dobri ludia je nezmysel a tak ocakavam, ze EU zaplavia hordy chudobnych, zufalych a na vsetko odhodlanych uskupeni-ozbrojenych a nebezpecnych UA band, ktore sa budu chciet presadit na trhu a zazijeme este celkom slusny divoky zapad.
Toto bude trvat desatrocia kym sa UA neda dokopy ako stat a nezavladne tam demokracia zapadneho typu, nie ten sovietsky model, ktory tam maju doteraz na vela miestach.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat