budou zneuzivat aby se meli lip nez ostatni, aby ukazali ze jsou vic nez ostatni
Nemám iPhone, koupit bych si ho mohl, ale nepotřebuju ho. Nemyslim si, že by se člověk, který má iPhone měl lépe než já nebo že by byl víc než já. Dokonce znám pár lidí, kteří se mají docela objektivně hůře než já, ale ten iPhone mají. Pravda o Ferrari to říct nemohu, na to nemám, ale věřim, že ikdybych na něj měl, nechtěl bych ho. Stačí mi obyčejné auto, bůh ví kolik pytlů cementu narvu do Ferrari, jestli vůbec nějaký a auto jsem pořizoval jen kvůli tomu, jinak bych ho ani nechtěl.
Každopádně podobně jako JaFi pracuji i já s těmahle věcma jako s teorií, do praxe to rozhodně zavádět nechci. Ale nemyslím si, že by to v budoucnu bylo nemožné. Jako nutnou podmínku vidím mnohem větší automatizaci a robotizaci než dnes. Například jsou lidé, kteří chtějí mít moc nad ostatními, na tom se shodneme. Řešení existuje, musí být něco dokonalého, co té moci nebude zneužívat a protože oba tušíme, že u člověka taková záruka neexistuje, když to tu bude řídit AI, mohlo by to problém vyřešit.