Poptávám zpětné odkazy
Dobrý den,
poptávám zde zpětné odkazy pro můj web. Nenašel by se někdo, kdo třeba píše blog či vlastní web a byl by ochotný odkazovat na ten můj?
Pokud by někdo byl ochotný, dodám odkaz na web a případně další informace.
Zároveň jsem ochotný navázat další spolupráci nejen ohledně odkazů, ale i vzájemné výměny informací a podobně.
Takže se tu opravdu nenajde žádný bloger, který by byl ochotný spolupracovat? Nechcete tedy alespoň Vy všichni ostatní podebatovat o linkbuildingu?
Já mám odkazy na (některé) své weby v patiččce, když někde odpovídám na technickou otázku, tak přihodím i odkaz, pokud o tom už někde píšu, případně na některé složitější odkazy odpovídám u sebe a do diskuze pak už jen hodím odkaz na tu odpověď. S výsledkem jsem celkem spokojený.
Jinak spousta zdrojů doporučuje se odlišovat zajímavým obsahem, ostatně google se prý taky hodně snaží to brát spíš podle kvality a odfiltorovat laciné SEO-triky ...
Proto jsem měl zájem o blogery, kteří prostě napíšou článek (teď si vymyslím asi blbej příklad, takže se omlouvám), jak si šli dát někam oběd a připíšou třeba historku o tom, jak první restaurace měla zavřeno, tak našli druhou a odkážou na mojí otevíračku té restaurace, nebo prostě článek o tom, že otevírá nový PC obchod a u zmínky jak bude mít otevřeno bude odkaz ke mě a podobně. Já jsem schopný na podobný obsah odkázat buď přímo z webu, nebo z blogu mého webu, případně na blogu poskytnout prostor pro vlastní článek s propagací. Prostě žádná stará patičková výměna odkazů, ale vytváření faktického obsahu na míru. Proto spíš dlouhodobá spolupráce.
Pokud potřebuješ SEO tak si o SEO kup knížku vše je o tom nedělat chyby
GVKB CZ
Jasný, souhlasím. Nicméně kniha vs. reálné zkušenosti zdejších diskutujících jsou dva naprosto neporovnatelné zdroje kvalitních informací
Čau borci.
Skutečně by se tu nenašel někdo na spolupráci?