Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pivo, vodné a stočné v nejvyšší sazbě DPH, navrhuje Stanjura

Pamatuju se na rok 1989, kdy padaly návrhy, aby komunisti viseli na špagátu na každém sloupu, který bude volný. Ale Václav Havel situaci uklidnil a říkal "nejsme jako oni". A tak se komunistům dostalo omilostnění. Já sám jsem s Václavem Havlem rozhodně souhlasil a byl jsem rád, že to takto civilizovaně dopadlo. Nikdo z nás ale nečekal, že se komunisti opět zapojí a to ve velkém stylu, dneska po 30 letech jsme tu měli bývalého komunistu premiérem, máme bývalého komunistu prezidentem a do funkce se pomalu chystá bývalý komunistický adept (kandidát na členství, do strany už to díky 1989 nestihl) na předsedu ústavního soudu.

Já sám jsem za těch 30 let dospěl a dnes už bych se žádného "nejsme jako oni" nedržel, hezky provaz a basta.

Takže, abych ti odpověděl, tak určitě by tam zase nějací vykukové a chytrolíni nalezli, to jistě, ale taková pořádná revoluce jejich příliv zbrzdí a to může stačit. Nejsem najivní, abych čekal na zázrak, že tam budou jen odborníci a lidumilové.

Ovšem, pokud se domníváš, že revoluci může zařídit Babišův pohůnek Rajchl (spolupracovník Babišovy pravé ruky Havlíčka), tak se obávám, že se hluboce mýlíš.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat