Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Je Česká republika totalitní stát?

Nemelo byt cilem aktualniho slepence stmelovat lid? Zatim jsme svedky pouze nenavistnych komentaru a nalepkovani na cokoliv a kohokoliv, kdo ma jiny nazor.

České ANO, maďarský Fidesz a rakouští Svobodní zakládají novou frakci v europarlamentu.

Je jasne, ze Babis sbira hlasy, ale to nedava pravo nasim "bojovnikum" za demokracii (v prekladu za vlastni koryta) k podobnym vyrokum. Par prikladu:

„Babišova svatba ‚patriotů’ ve Vídni. Už schází jen Putin jako svědek. Rusko, pro tebe všecko,“ okomentoval to europoslanec za ODS Alexandr Vondra.

Svůj názor vyjádřila také senátorka za ODS Miroslava Němcová. „Babiš zatáhl své europoslance mimo prozápadně směřující EU. Bezskrupulózně odkopl a zradil zájmy ČR a chce zpochybnit naši pozici u našich hlavních spojenců (EU, NATO). V EU spoluvytváří proruskou bojůvku a totéž má v plánu udělat s celou ČR,“ podotkla.

„Andrej Babiš a Viktor Orbán prohlubují své spojenectví. Už nikdo nemůže zpochybnit, že Andrej Babiš se inspiruje Orbánovým autoritářstvím a napomáháním Kremlu. Je třeba nazývat věci pravými jmény: Patrioti pro Evropu jsou pátou kolonou Ruska v EU,“ podotkla předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09).

Aneb prehlidka politickych zkrachovalcu, kteri sve strany dovedly tam, kde jsou a neuvedomuji si, ze svymi vyroky jsou uz trapni a smesni.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat