Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Je Česká republika totalitní stát?

Na druhou stranu těžko může někdo očekávat, že bude statní televize protivládní a obzvlášť, když má vláda zároveň i parlamentní a senátní většinu. Nebo-li televize v tomhle případě nemůže být objektivní, když jí jde o prachy. To já chápu. Na druhou stranu nerozumím tomu, proč nebyla státní televize dávno prodána do soukromých rukou, kdyby to byla normální komerční televize, tak by se nikdo nedivil, že vysílá to, co jí nese.

V době internetu už televize žádnou veřejnou službu nekoná, takže problém není, co státní telvize hlásá, ale to že existuje!

---
Mně spíš šlo o chování policie, vytahování lidí z davu a jejich zmlácení, jakého jsme byli svědky, to tu bylo naposledy v listopadu 89.
15 let po listopadu udělala policie problémový zásah na CzechTeku proti především mladším účastníkům techno párty a nakonec to odnesl i tehdejší předseda vlády, ikdyž ten nezvládnutý zákrok byl jen slabým odvarem zákroku za dalších cca 15 let. A tentokrát to najednou nevadí. Já mám jasno, žijeme zase v další totalitě!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat