Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Neznámé objekty nad USA, Kanadou a Čínou

V posledních dnech se na Zemi dějí podivné úkazy, objevují se létající objekty neznámého (pozemského? mimozemského?) původu.

Pro zběžnou představu je tady pár článků v češtině.

Vetřelci z vesmíru? Američané nevědí, jak se neidentifikované objekty drží ve vzduchu, objevily se i nad Čínou

Není jasné, jakým způsobem se nejméně tři neidentifikované létající objekty, které americké letectvo v uplynulých třech dnech sestřelilo, drží ve vzduchu. Řekl to v neděli novinářům podle agentury Reuters generál Glen VanHerck, který stojí v čele Severoamerického velitelství protivzdušné obrany (NORAD) a severního velitelství. Generál dodal, že objekty z jistého důvodu nenazývá balony. Výslovně přitom ani nevyloučil, že by mohlo jít o vetřelce z vesmíru.

Tisková konference Bílého domu k létajícím objektům

Tři neidentifikované sestřelené objekty nad Severní Amerikou patrně nebyly řízené, uvedl John Kirby mluvčí Pentagonu během speciální tiskové konference Bílého domu k neidentifikovaným létajícím objektům. Hledání jejich trosek ztěžuje zimní počasí. Vzdušné incidenty obestírá tajemství, o objektech se nic neví, každý je jiného tvaru.

Pentagon: Říkáme jim objekty, ne balony. Máme pro to důvod

Způsob, jakým se ve vzduchu držela trojice zatím neidentifikovaných létajících objektů, které v posledních dnech sestřelilo americké letectvo, zatím není jasný. Americký Pentagon podle agentury Reuters dokonce nevyloučil ani možnost, že objekty mohou být mimozemského původu.

Copak se nám to na planetě Zemi děje? Odvádí někdo šikovně pozornost? Ale od čeho? Nebo nám tady lítají emzáci? To by byla fakt síla! :-)

emzák ... MZ ... mimozemšťan

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Po Ricinu v Anglii a zákeřné akci ve Vrběticích je to další důkaz o činnosti ruských agentů s krycím… nový
IQ37 13.02.2023 22:37
IQ37
Narazil jsem na názor, že ty objekty (až na ten první) mohly být balónky co se v Číně nebo tam někde… nový
Yarda 14.02.2023 07:46
Yarda
Já vím jenom o tom větru, který věje od Buchlova. :-) nový
IQ37 14.02.2023 07:49
IQ37
Vybavilo se mi, v prvomájových průvodech v nějakém podniku vymysleli transparent z polyetylénového r… poslední
Yarda 14.02.2023 07:51
Yarda

Narazil jsem na názor, že ty objekty (až na ten první) mohly být balónky co se v Číně nebo tam někde vypouštějí při nějakých slavnostech. A některé mohly být poněkud větší a vítr je odnesl až za oceán. Neřešil někdo, jaký vítr v nedávné době foukal?

Vybavilo se mi, v prvomájových průvodech v nějakém podniku vymysleli transparent z polyetylénového rukávu, nafouklého lehkým plynem, drželi ho na pentlích a když s ním přišli na náměstí tak ho pustili. V jednou z pozdějších průvodů to dělali tak, že než ten transparent vypustili, někdo ho odborně propíchnul nožem. Asi s tím měli problém, že předtím ten transparent poletoval v letových cestách.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru