Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Po volbě prezidenta… (2023)

To je přeci úplně jednoduchý, ten nick nevznikl tady na poradně, ale na idnesu, kam jsem kdysi dávno chodil, dost možná jsem ho používal i na Živě ještě před poradnou.

V avataru jsem měl Karla Marxe, tedy filosofa a spisovatele, který narozdíl od komunistů své oponenty nezabíjel, prostě se snažil postoje svých oponentů vyvrátit psanou formou. Nebylo na tom nic špatného. A úplný gól je, že Karel Marx žil 100 let před těma komunistama, kteří tady vraždili a z jejichž líhně vyšel současný prezident.
Karel Marx přeci nemohl ani v nejmenším za to, že idioti jeho texty nepochopili, stejně jako já jsem nemohl za to, že idioti tehdy na idnesu nechápali, co jsem tam psal já a dost často se stávalo, že pochopili můj text úplně opačně než byl myšlen a to jen z jediného důvodu, jako první viděli můj nick. Kdybych tam měl nick "Thatcherová", tak jsem si jist, že by mě za stejný text chválili. Já se tím každopádně bavil.
No a pak jsem se bavil i na Živě, možná i tady na poradně, když jsem někomu něco poradil k počítačům a přišel tam nějaký debil a napsal, že s komunistickým nickem nemám komu co radit. :-D

Byla to zábava, ovšem později se ukázalo, že ti blbci se nejen na internetu spíš množí a všechno se ohraje, i ten můj vtipný nick, tak jsem ho tam, kde to šlo, lehce změnil.

(Mimochodem zrovna od tebe bych to hrocení současné situace nečekal.)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat