Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Po volbě prezidenta… (2023)

Já si třeba skutečně myslím, že korespondenční nebo elektronická volba, jsou jenom dalším nástrojem k tomu, aby si vláda mohla volit v budoucnu sama. Vždyť je to jedna z úplně prvních věcí, za co začala lobbovat.
Rád bych zůstal klidný, nicméně extrémně nekalé a především totalitní praktiky nám mocní začali představovat za Babiše - v době covidu a tato vláda v tom s velikým úspěchem pokračuje. Dovedu si i představit, že pokud si i zde - na tomto fóru, v nedaleké budoucnosti bude někdo moc pouštět hubu na špacír, tak Vám to tu budou moci na základě rozhodnutí nějakého idiota, který se tváří, že bojuje s desinformacemi (tedy s názory, se kterými pouze sám nesouhlasí, ale postupem času se může ukázat, že je to pravda), vypnout. Zatím se to děje pár jedincům na internetu, přičemž většinou se to omlouvá tím, že jsou to "dezoláti", šíří něco, s čím cenzor nesouhlasí, tak ho v informačním prostoru vypnou/omezí. Bohužel se ale tyto případy v 95% shodují v tom, že nikdo neporušil žádný zákon.
To jen ve zkratce, co se tady děje. Elektronická volba by mohla být už jen posledním drápečkem a jsme o 40 let zpět. Buďme obezřetní...
Hezký páteční večer! :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat