Aplikace IBIS InGold veriscan
Ahoj mám doma 1 unci Zlata od výrobce argor heraeus sa. Ryzost zlata je 999,9.
Lze ověřit tento slitek když se nejedná o výrobce pamp?
Na obchod play je ke stažení appka pod názvem IBIS InGold -je tato appka věrohodná?
Ahoj mám doma 1 unci Zlata od výrobce argor heraeus sa. Ryzost zlata je 999,9.
Lze ověřit tento slitek když se nejedná o výrobce pamp?
Na obchod play je ke stažení appka pod názvem IBIS InGold -je tato appka věrohodná?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Wonko Příčetný, jak já ti rozumím...!
Svět se zbláznil; ryzost zlata se teď ověřuje aplikací v mobi… Pavel 15.12.2022 10:51 |
Pavel | |
Každý slitek má své číslo, spíš mu šlo o ověření čísla. To, jestli je uvnitř pozlacené olovo apka ne… Jan Fiala 15.12.2022 12:14 |
Jan Fiala | |
Je ta appka věrohodná než si ji stáhnu?
Samozřejmě že jsem myslel sériové číslo. b3nek 15.12.2022 19:20 |
b3nek | |
OK, takže ověří sériový číslo slitku oproti databází čísel, o které nic neví. Hm, z toho asi moc rel… Pavel 15.12.2022 19:36 |
Pavel | |
ano podla tej aplikácie cez veriscan sa dá overiť,či je odliatok originál od PAMP,originálny PAMP od… poslední audax mobile 20.12.2022 19:39 |
audax mobile |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Wonko Příčetný, jak já ti rozumím...!
Svět se zbláznil; ryzost zlata se teď ověřuje aplikací v mobilu? WTF?
Každý slitek má své číslo, spíš mu šlo o ověření čísla. To, jestli je uvnitř pozlacené olovo apka neověří.
Je ta appka věrohodná než si ji stáhnu?
Samozřejmě že jsem myslel sériové číslo.
OK, takže ověří sériový číslo slitku oproti databází čísel, o které nic neví. Hm, z toho asi moc relevantní info nezjistí.
ano podla tej aplikácie cez veriscan sa dá overiť,či je odliatok originál od PAMP,originálny PAMP odliatok má na povrchu vyrazenú obdobu qr kodu v podobe nerovností a drobných jamiek a dierok,ktorý aplikácia načíta a online overí v dazabázi pravosť odliatku,falošný odliatok obvykle žiaden použitelný vzor na povrchu nemá,takže aplikáciu je možné považovať za dôveryhodnú,samozrejme skenovanie odliatku vyžaduje kvalitný foťák a dobré svetelné podmenky.....