Ordinace v růžové zahradě 2
Ahoj,
poradili byste, kde sledovat nejnovejsi dily Ordinace v ruzove zahrade 2? Na ulozto uz je vyhledavcani zablokovane z rozhodnuti soudu, rodice nechteji platit Voyo...
Diky...
Ahoj,
poradili byste, kde sledovat nejnovejsi dily Ordinace v ruzove zahrade 2? Na ulozto uz je vyhledavcani zablokovane z rozhodnuti soudu, rodice nechteji platit Voyo...
Diky...
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Zkus tohle, snad to funguje, musíš jen vypnout blokovače reklam.
Něco je i tady nebo tady a tady, dá… Karel04 26.11.2022 11:45 |
Karel04 | |
No jo, ale ty buňky jsi stejně zabil chlastem a hulením. :-D
PS: Kdo nemá neřest, která zabíjí buňky… IQ37 26.11.2022 13:19 |
IQ37 | |
Nemám neřesti, tedy nepiju a nehulím. A při sexu se ty buňky spíš naučily jak se množit. Navíc moje… Karel04 26.11.2022 13:54 |
Karel04 | |
Já jsem neviděl ani jeden díl toho seriálu. Moje na to koukala, dokud jsem jí to nezprotivil.
Ale sk… poslední IQ37 26.11.2022 21:06 |
IQ37 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Zkus tohle, snad to funguje, musíš jen vypnout blokovače reklam.
Něco je i tady nebo tady a tady, dál jsem nehledal. Já na tuhle Gynekologickou zahrádku nikdy nekoukal a tím jsem ušetřil miliardy svých mozkových buněk před degradací a přes 1000 hodin života.
Jinak tohle není poradna, jen debaty a to asi nehledáš.
No jo, ale ty buňky jsi stejně zabil chlastem a hulením.
PS: Kdo nemá neřest, která zabíjí buňky, ten jakoby nebyl!
Nemám neřesti, tedy nepiju a nehulím. A při sexu se ty buňky spíš naučily jak se množit. Navíc moje buňky umírají stářím v klidu a ne v depresích a stresu z nějakého seriálu.
Já jsem neviděl ani jeden díl toho seriálu. Moje na to koukala, dokud jsem jí to nezprotivil.
Ale skončilo to tak, že sleduje několik dalších...