Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus XXII

Jenže tu prokazatelně byli lidi jako například Hastrman nebo třeba RedMaX, kteří byli v klidu a během týdne dvou jim bylo jasné, že se jedná o planý poplach a že se nic neděje. Důkazy se najdou i ve zdejších diskuzích. Jistě můžeš říkat, že to byla náhoda, že jsme měli jen štěstí, že jsme to nemohli s jistotou vědět, ale to nemění nic na tom výsledku, že jsme měli pravdu.

Je to ale jedno a otázka by měla být od všech, co uvěřili, jiná: Jak se postavit k příští podobné události, jak reagovat, aby i ostatní patřili mezi ty, kdo budou vědět?

Odpověď je za mě docela jednoduchá: neposrat se. ;-) Prostě být v klidu a nad věcí, protože když to bude skutečně vir zabiják, tak je úplně jedno co uděláme, stejně natáhnou bačkory i ti, kteří se budou snažit sami sebe ochránit a budou všechna opatření stejně zbytečná. Výhoda potom je, že nám už to nikdo nevyčte, že jsme se mýlili. Naopak, ve všech ostatních případech můžeme po akci vystupovat na fórech jako suveréni, kteří zase měli pravdu. Prostě být v klidu je win win situace. :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat