Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cenzura jen nepohodlnych nazoru?

Problém je v tom, že na to zatím není soudní rozhodnutí.
A blokovat něco na základě názoru, že by si to blokovat zasloužilo, vážně není dobrý nápad. (Kolika lidem tu byla zamčená pitomá vlákna? A co kdyby některý z nich měl možnost blokovat celou tuhle poradnu/diskuze/zivot/...)

Nemluvě o tom, že spousta lidí má za DNS resolver nastavený třeba google, nikoli lokálního poskytovatele, třeba už jen proto, že jim někdy něco nešlo, někdo jim poradil tam vrazit 4.4.4.4 a 8.8.8.8 a ono to pomohlo, tak to tak od té doby mají a táhnou to i na další počítače, "protože to takhle přece funguje". (Jo, znám osobně mraky uživatelů, kteří to dělají, aniž by třeba tušili co to vlastně znamená.) Takže blokování by musel podpořit i google.

---
Tvoje odpověď mě zastihla při doplňování toho mojeho příspěvku, tak to hodím sem - * patří za čočku zleva, zprava, ze všech stran *).

*) "dezinformátory" sralo, že jim vypli oblíbené zdroje, ostatní sralo, že jednali svévolně. Jako neprotestovali všichni lidi (spousta na to prostě srala, nebo to vypnutí považovala za přínosné), ale prakticky v každé názorové skupině někdo protestoval - chápeš jak to myslím.
Ostatně kdyby ty zabanované weby zcela zmizely, já bych jich nelitoval, byl bych potěšen. Ale takovýmhle způsobem se to prostě nedělá. Stejně tak bych byl potěšen, kdyby se mezi námi nevyskytovali například notorici a ožralové, ale rozhodně se stavím proti tomu, aby někdo popadnul flintu a šel vystřílet hospodu. Takovýmhle způsobem se to prostě nedělá.

Můj názor je, že ty weby obsahujou víc šumu a dezinformací, než užitečných informací. Což teda provládní weby taky.
Ale ke štěstí a prosperitě a vzdělanosti a tak se určitě neprozákazujeme.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat