Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem SsangYong

Zase teren, kdyz jsme jasne rekli, ze 90% vlastniku SUV nikdy do terenu nevyrazi. Nikdo tu nezpochynujeme vhodnost SUV pro jizdu v terenu.

Čo je zlé na aute, ktoré ti v prípade núdze zvládne terén bez toho, že by si si roztrieskal podvozok?

Ekologicnost SUV porovnavas s 10 let starym sedanem, proc asi ji neporovnavas se sedanem ze stejneho roku, ze.

Prečo by som mal? Samozrejme že všetko má svoje pre a proti. Ale dnešné hovadské SUV ti ani zďaleka nezahúli ovzdušie tak, ako malý sedan z 20 rokov dozadu. Je to kompromis, dnes sa pohodlne vozíš vo veľkom aute a ekologicky je to stále lepšie, ako keď si sa vozil v minulosti v malom prde. Samozrejme si môžeš kúpiť aj sedan, aby si bol ešte ekologickejší, keď nemáš rodinu a jazdíš výlučne iba po Prahe a nevadí ti nižší posed. Ale keď chceš rodinné auto a chceš s ním jazdiť na dovolenky, tak to SUV oceníš viac.

akorat ze SUV na silnici proste nepatri.

Tak to si pobavil. A kam teda SUV patrí? :-) Keď chceš jazdiť výlučne po teréne, tak si tiež nekúpiš SUV, ale kúpiš si rovno jeep, pickup, či traktor. SUV je práve hybrid medzi silničným autom a tereňákom.

Je to vhodne pro vyssi lidi, protoze se seda vys a tudiz je vevnitr stejne prostoru na vysku, ikdyz je to vyssi celkove, to snad ne.

To som nepochopil.

A ta haluz, ze zeny umi ridit jen SUV, to snad ani nebudu komentovat.

Písal som snáď, že ženy nevedia šoférovať nič iné, len SUV? ::) Ja som len spomínal, že SUV, hoci vyzerá navonok zastrašujúco, je dobrý aj pre slabšie vodičky (alebo vodičov, aby sme nediskriminovali), lebo máš z neho perfektný výhľad, takže máš lepší výhľad pri prebiehaní, prehľad na križovatkách atď.

Jiste regulace jsou zlo, ale pokud vyrobci budou propagovat cestu SUV i nadale, tak proc jim s regulaci nevyhrozovat, casto je to jedina cesta, jak vyrobce donutit se zamyslet.

Trebárs je to tým, že to ľudia kupujú? :puff:

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat