Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem 2 rozporuplne rozhodnutia Najvyssieho sudu v USA

Predsa ako politik si musíš zobrať tému, ktorá vzbudzuje emócie a na nej sa priživovať. Finančné reformy a infrakštruktúra prostý ľud moc nezaujíma, navyše, na to sú politici príliš veľkí diletanti, aby sa zaoberali komplexnejšími témami. A ešte, nemám pocit, že by sa na Slovensku téma potratov nejak extra rozoberala. Začala sa rozoberať asi až teraz s OĽANO ako najväčšou stranoou vo vláde. A ty sa čuduješ, že tí sektári nevedia riešiť nič podstatnejšie?

Čo sa týka USA, federálneho práva a práva rozhodovania jednotlivých štátov. Áno, upozorňuješ tu na pokrytectvo takého systému. Ale teraz čisto filozoficky, nie je predsa len lepšie, ak máš moc decentralizovanú? Predstav si, že by to bolo naopak a právo na potrat by sa zakázalo federálne. V tomto prípade aspoň máš stále možnosť emigrovať do štátu, kde ti je to povolené.
Ale ono je teda zvláštne, koľko emócii táto téma vzbudzuje. Najviac sa búria fuckboys a kurvy. Neviem teda, koľko detí za život potrebuje taký bežný človek potratiť a prečo by teda táto téma mala byť pre mňa pri výbere miesta pobytu smerodatná.
Je zaujímavé, ako sa presvedčenie libtardov, voličov demokratickej strany, zvrtlo z "dajte sa všetci zaočkovať, nie je to otázka slobodnej voľby, je to rozhodnutie vedcov" na "moje telo, moje rozhodnutie", keď ide o to, zamordovať telo iného človeka.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat