Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem 2 rozporuplne rozhodnutia Najvyssieho sudu v USA

Mne sa nie celkom pacia taketo argumenty, pretoze drvvia vacsin autocnikov v skole boli byvali ziaci a ti mali na haku nejaku gun free zonu...sli tam proste preto, ze to bola ich skola, pripadne tam mali nejaky problem a chceli si nieco dokazat a nie preto, ze je to gun free zona.
Argumenty typu pozri sa na Texas, kde ma kver kazdy a jak je tam klud je tiez scestny...staci si pozriet statistiky z Texasu, ktory sa dava za priklad pozitivity vlastnenania zbrani tak a zistis, ze to ziaden zazrak nie je.
Zaujimava je skor statistika, kolko zlocinov na skolach bolo spachanych s legalnou zbranou, pretoze tam mozu pacifisit namietat, ze keby neboli zbrane dostupne, zeby sa ten zlocin nestal. Je to argument typu co by keby, ale logiku ma.
Ty si dal priklad z Uhereskeho Brodu ja mozem dat priklad toho vojaka stary par tyzdnov, ktory odkragloval svoju manzelku a dieta legalne drzanou zbranou lebo mu preplo(?) a mozme skusit filozofovat, ze keby tie zbrane nemal mohli ti ludia zit...
Skoda, ze v statistikach Minv, ktore mi poslali nemali takuto kolnoku v tabulkach, pretoze to by ma silne zaujimalo. Tusim tozito, ze podiel zlocinov spachanych s legalne drzanou zbranou bude voci tym nelegalnym velmi maly....ale dokazat to neviem.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat