Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Najmocnejší muž sveta - borec Jožko Brandon.

Dobre, že si pripomenul tú Čaputovú. :-D

Slovenské média z nej totižto často robia hrdinku známu v celom svete. Keď sa písalo v zahraničnej tlači o Čaputovej (samozrejme iba ohľadom jej odevu, o čom inom by ohľadne Čaputovej mohli písať...), tak z toho naše čubky vždy robili senzáciu, aha, akú super prezidentku máme, poznajú ju všade v zahraničí.

Nu, keď sa zjavila na pohrebe kráľovnej, tak za prezidenta označili jej frajera, Čaputovú ani len menom nespomenuli. Označili ju za delegáciu. :-D Gender stereotyping jak hovado. Ešte fajn, že nespravili z Čaputovej jeho chyžnú.
Neskôr to údajne opravili, ale pozor, z Čaputovej frajera spravili manžela! Asi to prišlo zahraničnej tlači príliš trápne písať o prezidentkinom milencovi, ktorého by si dovliekla na štátny pohreb. Jak by to vlastne formulovali a vysvetlili, že nejaká fľandra zo Slovenska sa stala prezidentkou a za štátne si vodí svojich milencov so sebou po svete.

Čaputová aj naďalej zostáva obrovským bizárom. Bidena či Zemana netriumfuje len preto, lebo sa dá narozdiel od nich perfektne ovládať.

[95881-307434838-1285608168868895-71123-png]

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat