Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Najmocnejší muž sveta - borec Jožko Brandon.

Byť neustále v centre pozornosti je otrava. Niekto si to ale môže vyslovene užívať, ľudia sú rôzni. Ľudia, čo si také niečo užívajú, majú asi dosť často psychopatické sklony. Človek narodený pre slávu a show bol zrovna Trump, a možno trocha aj psychopat... (a teraz sa tajtrlíkovi Dwajndiblimu musí rozpadnúť procesor, že sa vyjadrujem o Trumpovi aj negatívne, kiež by som mal jeho jednoduché videnie sveta... )

Zrovna Jožko je na to ale absolútne nesúci, bol to veľmi zlý nápad, sa na to nechať nahovoriť. Keby to nebol taký úchylák a vojnový zločinec, tak by mi ho bolo dokonca ľúto. Taký človek v takom mentálnom štádiu by si zaslúžil pokoj, oddych, a nie aby z neho spravili bábkového prezidenta a jemu chudákovi sa zachce v strede prejavu na záchod a potom nevie kam...

Ale predstav si život teraz už nebohej anglickej kráľovnej. Tá dokonca ani nemala na výber, robiť to musela. A znášala to celé grandiózne, to sa jej musí nechať, nech si už myslí o monarchii kto chce čo chce. Ale asi by som ten luxus s ňou za taký život nemenil.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat