Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Najmocnejší muž sveta - borec Jožko Brandon.

Tak zase Bidenovi je 79 let, ono se ti to rekne, ale az ti bude tahnout na osmdesat, myslis, ze budes v lepsi kondici?
Ceskemu prezidentu Zemanovi bude ted 78 let a podivej jaka je to nesvepravna troska.

Co mam tak zkusenost se starymi lidmi, tak se to obvykle lame okolo tech 75 let a potom uz to je spis vyjimka, kdyz je ten clovek mentalne jeste v podobne kondici jako kdyz mu bylo 50. Jiste jsou vyjimky, kdy i v 90 letech jsou lidi, kterym to stale dokonale pali, ale jsou to vyjimky a nikdy nevis, kdy se to u takoveho cloveka zlomi. Proste lidi, kterym v prubehu mandatu bude tech 75 let, uz by nemeli byt voleni. Je jasne, ze malokdo ma sebereflexi takovou, ze odejde sam, kdyz uz na to nema, ale lidi tyhle senilni stariky nemusi volit, je to zase jen problem hloupych lidi.

Nakonec Putinovi je 70 let a uz taky nevypada nejlepe. Jiste, porad to neni troska typu Bidena, ale bylo by vhodne, kdyby to v Rusku v nasledujicim volebnim obdobi prenechal uz nekomu mladsimu. Myslis, ze to udela? Nebo tam bude, dokud ho nevynesou?

---

Kdyz ale uz probirame ten vek, tak porad musi mit clovek na ten vek ohled a rikat si, no jo, taky jednou budu starej a taky se mi treba nebude chtit odejit. Prijde mi to proste omluvitelne.
Mnohem horsi je, kdyz ma CR premiera, kteremu je 57 let, predsedkyne snemovny je 37 leta, ale oba jsou tak blbi, ze i ten Biden ma porad to IQ vetsi nez tyhle dva idioti dohromady. To je skutecne hrozne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat