Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 6

Logické je že prezident říká, že má respekt k vlastnímu lidu, jeho jazyku a tradicím. Třeba nemá, ale každý prezident říká, že ano.

Zapomínáš, že v historii žádný Úkáčka neexistovali, Ukrajina bylo území, nebyl to žádný národ. Ukrajina existuje od roku 1917 a i v té době se k tomu ukrajinskému sebeurčení hlásilo jen pár lidí na malé části dnešní Ukrajiny. To neni stát jako jsme my, naše Čechy, kde žijí Češi, tu jsou stovky let, podobně to máš s Polskem a Polákama, Německem a Němcema atd. Oni nic takového nemají.
To bylo prostě území střídavě obývané a dobývané různými národy a naposledy Ruskem a Rusama z největší části. Dnešní Ukrajinci jsou z největší části Rusáci, kteří se od Ruska chtěli trhnout, což je vcelku jejich věc. No a teď tam mají občanskou válku Rusáků a ukrajinských Rusáků.

Zajímavé, že podobně se před pár lety chtěli trhnout Katalánci od Španělů, do Barcelony Španělé poslali tanky a povstání bleskově potlačili. Celá EU ještě Španělsku aplaudovala, jak rychle si s tou situací poradili. A ty jsi jistě nepsal ani slovo o španělských zlosynech a zlosynech z EU, ty jsi se realizoval až na konfliktu Rusáků v Rusku a na Ukrajině.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat