Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 6

Čo je teda úplne normálna vec pre nejakú krčmovú besedu, že si spletieš dva podobné pojmy, ale nie, keď chceš robiť svetovú politiku. Tam musíš byť sakra presný.

Mňa teda udivuje, že tí ľudia sa za takýmto drístom hneď neopravia a proste pokračujú ďalej, akoby nič. Človek trochu inteligentný a reflexie schopný by sa hneď opravil.

Príklad, ako to prebieha u vnímavého človeka: "Severná Kórea je náš cenný spojenec.... (trocha sa v prejave pozastavím, niečo mi tu neštimuje, pozriem sa na ujavené výrazy ostatných, aha, asi som sa dopustil nejakého breptu) ... ježííš, pardón, myslel som samozrejme Južnú Kóreu, preboha, nie Severnú Kóreu."

Príklad, ako to prebieha u bábky bez štipky reflexie a rozumu: "Severná Kórea je náš cenný spojenec." (ujavených výrazov novinárov si samozrejme nevšímam, lebo som zahľadený len do seba, ani ma len netrkne, že som povedal absolútnu kravinu, lebo som vymletý idiot a doteraz som sa nenaučil rozoznávať sever od juhu, na vysokú pozíciu som sa dostal len preto, lebo ma tam niekto dosadil.) Samozrejme novinári tiež robia, akoby nič, v médiach nula, ani zmienka, informujú o tom len "konšpiračné pravicovo-extremistické dezinformačné média".

Pritom je to faux pás jak sviňa. Len si predstavte, že by takéto niečo vypustil ešte niekto z obdobia veľkých štátnikov, taká Thatcherová alebo Reagan, citovalo by sa to všade v novinách, týmto to len tak prejde. Sakra, keby to povedal Trump, tak už by bol ďalší impeachment, lebo údajne je senilný a nespôsobilý.

A toto nie je prvý a posledný krát, čo sa to tejto cházke stalo. Im sa to stáva totižto furt. Napríklad na začiatku vojny RF UA sa Biden vyjadril, že Putin napadol Rusko a ani ho to len netrklo... https://www.youtube.com/watch?v=10gmjnO2-gA

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat