Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 6

1. Jiste, ale Putin si vybudoval za ty leta urcity kult osobnosti, tezko ho nejaka zajmova skupina svrhne a nepadne zaroven s nim. Mozna pozdeji, ale ted jeste v takovy prdeli nejsou.

2. Z pohledu Ruska to byl stat v jejich sfere zajmu. To co Ukrajina provadela, jak s Rusakama vymetali, to nemohlo dopadnout jinak. Nakonec podivej se na EU ve vztahu k suverenimu Madarsku. To je preci podobne, Madari si s EU vymetaji a EU by s nima rada zatocila, kdyby mohla a mimo jine se snazi o zmeny stanov spolecenstvi tak, aby mohla. Takze pred kritikou Ruska bychom si meli zamest doma.

3. Soucasna vlada s Fialou, Sikelou, Valkem a celym tim zbytkem absolutne zadnou zpetnou vazbu nema. Z tveho pohledu tam je, ale oni zadnou vnimat nedokazou a ani nechteji. Zavrou oci, zacpou usi, pokud bude treba. Drahy plyn je k nicemu, nikdo si ho nekoupi - uz jsme to resili, plyn potrebuji tovarny, kdyz bude drahy, bude zbozi drahe a nekonkurence schopne. Neproda se, lidi si koupi levnejsi z dovozu, firmy zavrou, lidi prijdou o praci a ani oni si uz ten drahy plyn nebudou moct dovolit.

dodatek k bodu 3: rozlisuj dve veci drahou elektrinu a plyn s prumernyma cenama EU a drahou elektrinu a plyn v CR. S EU cenama se zit da, na zbozi mimo EU se uvali dane a v ramci EU to bude stejne. Jenze pokud mame ceny v CR drazsi nez je prumer EU, dokonce snad nejdrazsi v EU, tak to firemni sektor polozi a tudiz nas to polozi vsechny.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat